Object carpet

– DR Trade predstavlja –

OBJECT CARPET – snažan oslonac za vaš enterijer

OBJECT CARPET tepisi su elegantan dodatak prirodnom kamenu, parketu ili nekim drugim drvenim oblogama.

Nikad kompromis po pitanju kvaliteta, stručno oko preciznog dizajna, stalne inovacije sa odovarajućom odgovornošću – to je ono što OBJECT CARPET simboliše više od 40 godina.

POKAŽITE SVOJU KREATIVNOST

Poseban osjećaj ljepote u arhitekturi, kombinacije boja i nove tehnologije su glavna motivacija i podstiču da idemo korak dalje i učinimo da vizija postane stvarnost.

Odgovorno i pažljivo rukovanje prirodnim resursima u cilju zaštite životne sredine kao dio opšte društvene odgovornosti jedan je od motiva koji karakteriše proizvodnju ovih tepiha. Rađeni su po vodećim standardima kada je u pitanju izdrživost, absorbcija zvuka, nezapaljivost. Dizajn je sigurno prepoznatljiv ali je bitna i činjenica da je istrajnost ovih tepiha duža od prosječne.

Object carpet tekstilne podne obloge postoje u varijantama rolni, kvadrata ali i kao tepisi sa različitom obradom ivica.

Mnogo je različitih modela i boja koji se mogu i međusobno kombinovati. Sve je stvar vaše mašte. Uživajte u bojama i teksturama i pravite kombinacije i sa drugim podnim oblogama. Ovi tepisi su elegantan dodatak  prirodnom kamenu, parketu ili nekim drugim drvenim oblogama.

Object carpet tepisi su namijenjeni visokofrekventnim prostorima. Fabrika bitan akcenat stavlja na zvučnu izolaciju. Velike konferencijske i kongresne sale ili “open space” kancelarijski prostor su zone gdje je absorbovanje zvuka mnogo bitno. Moderni enterijeri podrazumijevaju dosta stakla, betona i čelika i treba uspostaviti ravnotežu kada je akustika u pitanju i projektovati funkcionalan prostor. Dokaz da vrijedi vjerovati ovom brendu su i brojna priznanja koja su dobili kao i njihova referentna izvođenja.

Konfigurator na sajtu www.object-carpet.com će vam pomoći u isprobavanju različitih kombinacija u različitim tipovima objekata

Object carpet tekstilne podne obloge postoje u varijantama rolni, kvadrata ali i kao tepisi sa različitom obradom ivica

Uživajte u bojama i teksturama i pravite kombinacije i sa drugim podnim oblogama