O NAMA

Kada bismo morali u jednoj rečenici da vam kažemo čime se naša kompanija bavi, ona bi izgledala ovako: vi samo sjedite i radite svoj posao, a mi ćemo se postarati da vam bude udobno.

Sigurni smo da ste u nekom trenutku čuli da je Dr Trade ovlašćeni zastupnik nekih od vrhunskih proizvođača kancelarijskog namještaja i opreme. To znači da vam nudimo najnoviji asortiman za ergonomski prilagođen, dinamičan i isplativ enterijer. Sigurni smo i da ste čuli da u našoj kompaniji možete potražiti sigurnog partnera, budući da se oslanjamo na iskustvo, znanje i osluškujemo potrebe preko 4,000 klijenata sa kojima smo sarađivali od osnivanja, sada već dalekog septembra 1991. godine. Visoki i stabilni profesionalni standardi, etičnost u poslovanju, jedinstvena poslovna kultura, društvena odgovornost i odgovornost prema klijentima, te profesionalno i ljubazno osoblje naši su najjači aduti u tržišnoj utakmici. Poseban akcenat stavljamo na naš tim, jer ga čine profesionalci različitih profila. Ono što naši partneri i kupci uvijek ističu jeste da zahvaljujući našem znanju i iskustvu oni znaju da će dobiti najbolje, počev od funkcije, statike, preko kolorita pa do isporuke i montaže.

Asortiman naše kompanije obuhvata (ali tu se ponuda ne završava):

– kancelarijske stolove (kabinete i operativni namještaj);
– kancelarijske stolice, arhivske ormare (klasične i metalne);
– komadni kancelarijski namještaj i ostalu opremu za uređivanje poslovnih prostora;
– opremu za banke (vezice i kese za novac, brojače novčanica i kovanica, uređaje za provjeru ispravnosti novca, ormare i sefove otporne na vatru, protivpožarne ormare);
– dekorativnu rasvjetu;
– podne obloge;
– program za kafiće i restorane.

Vjerujemo da će radni dan u ambijentu koji ste opremili kvalitetnim kancelarijskim namještajem i opremom koju nudimo postati više od posla – jer naša kompanija dokazuje da posao može biti zadovoljstvo i pasija.